Kjøkkenet er åpent mandag - lørdag 11.00 - 21.00 og søndag 12.00 - 21:00.
Roastbeef blings 239,-
Roastbeef av limousine okse indrefilet serveres på grillet italiensk surdeigsbrød
med pannestekt aromasopp og rødløk, syltet paprika, timian, manchego og
hollandaise saus. Serveres med fries. Vinanbef. Valpolicella
(Allergener: Hvetegluten, sulfitt, laktose, egg)
Asian style pork Blings 218,-
Skiver av svinribbe med tamarind og soya glaze servert på grillet brød med kimchi
kål, alfa spirer, sesam chili, koriander mayo og søtsyltet løk. Retten er gluten-
og laktosefri. (Allergener: Soya, sesamfrø)
Skagen blings 212,-
Reker og krepsehaler med hvitløksmajones og sitron, servert på grillet
surdeigsbrød med crispi salat, rødløk, chili og rogn. Retten er laktosefri
og kan bestilles glutenfri. (Allergener: Hvetegluten, egg, skalldyr, fisk)
Spaghetti & kylling 218,-
Kremet pastarett med kylling, bacon, løk, aromasopp, grønnpepper, manchego
og persille. (Allergener: Hvetegluten laktose, sulfitt Vinanbef. J.Moreau Chablis
Søtpotetsuppe 155,-
Kremet søtpotetsuppe med gulrot, lime, røkt paprika, kokosmelk, koriander
og pinjekjerner. (Allergener: Retten er laktosefri og glutenfri. (Allergener: Ingen
Fuglerede (kan serveres vegetar) 232,-
Grillet kylling servert på salat med pesto, klasetomat, agurk, syltet paprika,
pasta, oliven, pesto, artisjokker og hjemmelaget hvitløkdressing.
Serveres med grillet italiensk surdeigsbrød. Vinanbef. Cremant Rose
(Allergener: Hvetegluten, nøtter, egg, laktose, soya, sulfitt)
Chevre & Parma 236,-
Salat med panert crispy chevre og parma skinke servert med salat-miks
med granateple, druer, marinerte rødbeter, bakt sikori, og karameliserte
valnøtter. Serveres med bringebær-vinaigrette og grillet italiensk surdeigsbrød.
Vinanbef. Cremant Retten kan serveres som vegetar uten parma 205,-
(Allergener: Hvetegluten, nøtter, egg, laktose, soya, sulfitt)
Biffsalat Teriyaki 238,-
Biffsalat med limousine okse indrefilet i teriyaki saus, pakchoy, sikori, peanøtter,
klasetomater, koriander, sesam, agurk, vårløk chili og aprikos chutney.
Serveres med grillet surdeigsbrød. Drikkeanbef. Hveteøl
(Allergener: Hvetegluten, sesam, peanøtter, sulfitt)
Kongeburger Enk. 238,- / Dobb. 298,-
Saftig burger av okse brisket, med bacon, cheddar, sylteagurk,
bifftomat, syltet rødløk, crispi salat og hjemmelaget dressing. Serveres i
hamburgerbrød av surdeig og med fries. (Allergener: Hvetegluten, egg, laktose)
Gourmetburger 268,-
Saftig burger av okse brisket, med cheddar, bacon, bifftomat, pannestekt
aromasopp, løk og timian. Serveres i brioche brød, fries og hjemmelaget
bearnaisesaus med sting av trøffel.
(Allergener: Hvetegluten, egg, laktose)
Pigens Spicyburger 258,-
Saftig burger av okse brisket, med cheddar og hjemmelaget ostesaus,
jalapenos, bacon, onion rings, hot salsa og chipotle dressing.
Serveres i hamburgerbrød av surdeig og med fries.
(Allergener: Hvetegluten, laktose, egg)
Kyllingburger 236,-
Panert crispy kyllingfilet med fetaost, bifftomat, agurk, rødløk, ruccola,
spinat, curry-mayo og mango-chutney. Serveres i brioche brød og med fries.
(Allergener: Hvetegluten, egg, laktose)
Pigens Club 236,-
Grillet kylling servert på grillet italiensk surdeigsbrød med bacon, bifftomat,
guacamole, cheddar, crispi og aioli. Serveres med fries.
(Allergener: Hvetegluten, egg, laktose)
Pigens fiskesuppe 249,-
Thai-inspirert fiskesuppe med kveite og laks, scampi, blåskjell chili, koriander og
vårløk. Smaksatt med chili, kokosmelk, galangal sitrongress og kaffir blader.
Retten serveres med grillet italiensk surdeigsbrød. Vinanbef. Wageck Riesling
(Allergener: Hvetegluten, fisk, bløtdyr, skalldyr, sesam, soya)
Spaghetti ai frutti di mare 235,-
Pasta med dagens utvalg av fisk, blåskjell, scampi, hvitløk,
klasetomat, kapers, chili, tomatsaus, hvitvin, og persille.
Vinanbef. Rød: Valpolicella / Hvit: J.Moreau Chablis
(Allergener: Hvetegluten, fisk, skalldyr, bløtdyr)
Ovnsbakt kveite 365,-
Ovnsbakt filet av kveite servert med ovnsbakte amadine poteter,
klasetomater, kapers, pak-choy, persille, rød fiskerogn og hvitvinssaus.
Vinanbef. Rød: Valpolicella / Hvit: J.Moreau Chablis
(Allergener: Fisk, laktose, sulfitt)
Grillet Indrefilet 385,-
Grillet indrefilet limousine ca 200gr servert med ovnsbakte rotgrønnsaker
og amadine poteter, friterte persillerot-crisp, kryddersmør og grønn-peppersaus.
Vinanbef. Carrascal / Muga Reserva (Allergener: Laktose, egg, sulfitt)
Grillet Entrecote 395,-
Grillet marmorert entrecote ca 300-350 gr ovnsbakte rotgrønnsaker og
amadine poteter, friterte persillerot-crisp, kryddersmør og grønn-peppersaus.
Vinanbef. Carrascal / Muga Reserva (Allergener: Hvetegluten, skalldyr)
Affogato al caffe 122,-
Forfriskende italiensk dessert med vaniljeis og pistasjenøtter. Serveres med
dobbel espresso over. Boun appetito!
(Allergener: Egg, laktose, nøtter)
Sjokolade Fondant 132,-
Vår signaturrett av mørk sjokolade med rennende kjerne, serveres med
bærcoulis, vaniljeis og sjokoladesaus.
(Allergener: Hvetegluten, egg, laktose, spor av nøtter)
Lunet Brownie med salty toffee 124,-
En god blanding av brownie, pistasjnøtter, og hjemmelaget salty
toffee saus med ingefær og sitron.
(Allergener: Hvetegluten, egg, laktose, nøtter)
Isanretning 122,-
Vaniljeis servert med karameliserte salte mandler, og bærcoulis.
(Allergener: Egg, laktose, nøtter)
Sorbet bowl 118,-
To forskjellige av dagens sorbet is med bær coulis .
Telefon: +47 90 24 24 01
E-post: post@pigen.no
Adresse: Bragernes Torg 8, 3017 Drammen
Kontaktskjema: Gå til kontakt side
Denne nettsiden bruker Google Analytics.