A la carte meny

Kjøkkenet er åpent mandag - lørdag 11.00 - 21.00 og søndag 12.00 - 21:00.


Bruchetta / Blings

Bruchetta Burrata 224,-
Burrata og klasetomater servert med rødløk, crispi, urter, smør, hvitløk og basilikum på grillet surdeigsbrød.
(Allergener: Hvetegluten, laktose)

Asian style pork Blings 220,-
Skiver av svinribbe med tamarind og soya glaze servert på grillet brød med kimchi kål, alfa spirer, sesam chili, koriander mayo og søtsyltet løk. Retten er gluten- og laktosefri.
(Allergener: Soya, sesamfrø)

Roastbeef blings 239,-
Roastbeef av limousine okse indrefilet serveres på grillet italiensk surdeigsbrød med pannestekt aromasopp og rødløk, syltet paprika, timian, manchego og hollandaise saus.
Serveres med fries. Vinanbef. Valpolicella
(Allergener: Hvetegluten, sulfitt, laktose, egg)

Skagen blings 218,-
Reker og krepsehaler med hvitløksmajones og sitron, servert på grillet surdeigsbrød med crispi salat, rødløk, chili og rogn.
Retten er laktosefri og kan bestilles glutenfri.
(Allergener: Hvetegluten, egg, skalldyr, fisk)


Salater

Fuglerede (kan serveres vegetar) 234,-
Grillet kylling servert på salat med pesto, klasetomat, agurk, syltet paprika, pasta, oliven, pesto, artisjokker og hjemmelaget hvitløkdressing. Serveres med grillet italiensk surdeigsbrød.
Vinanbef. Cremant Rose
(Allergener: Hvetegluten, nøtter, egg, laktose, soya, sulfitt)

Chevre & Parma 229,-
Salat med panert crispy chevre og parma skinke servert med salat-miks med honningmelon, granateple, friske bær og karameliserte valnøtter. Serveres med sitron og honning-vinaigrette og grillet italiensk surdeigsbrød. Vinanbef. Cremant
Retten kan serveres som vegetar uten parma 198,-
(Allergener: Hvetegluten, nøtter, egg, laktose, soya, sulfitt)

Biffsalat Teriyaki 245,-
Biffsalat med limousine okse indrefilet i teriyaki saus, pakchoy, sikori, peanøtter, klasetomater, koriander, sesam, agurk, vårløk chili og aprikos chutney. Serveres med grillet surdeigsbrød.
Drikkeanbef. Hveteøl
(Allergener: Hvetegluten, sesam, peanøtter, sulfitt)


Burgere & Club

Kongeburger 200gr 236,- / 400gr 298,-
Saftig 200g burger av okse brisket, med bacon, cheddar, sylteagurk, bifftomat, syltet rødløk, crispi salat og hjemmelaget dressing. Serveres i hamburgerbrød av surdeig og med fries.
(Allergener: Hvetegluten, egg, laktose)

Gourmetburger 249,-
Saftig 200g burger av okse brisket, med cheddar, bacon, bifftomat, pannestekt aromasopp, løk og timian. Serveres i brioche brød, fries og hjemmelaget bearnaisesaus med sting av trøffel.
(Allergener: Hvetegluten, egg, laktose)

Pigens Spicyburger 245,-
Saftig 200g burger av okse brisket, med cheddar og hjemmelaget ostesaus, jalapenos, bacon, onion rings, hot salsa og chipotle dressing. Serveres i hamburgerbrød av surdeig og med fries.
(Allergener: Hvetegluten, laktose, egg)

Kyllingburger 234,-
Panert crispy kyllingfilet med fetaost, bifftomat, agurk, rødløk, ruccola, spinat, curry-mayo og mango-chutney. Serveres i brioche brød og med fries.
(Allergener: Hvetegluten, egg, laktose)

Pigens Club 236,-
Grillet kylling servert på grillet italiensk surdeigsbrød med bacon, bifftomat, guacamole, cheddar, crispi og aioli. Serveres med fries.
(Allergener: Hvetegluten, egg, laktose)


Fisk & Skalldyr

Moules Frites 239,-
Blåskjell laget med kremet saus av hvitvin, hvitløk og chili, servert med vårløk, persille og fries med aioli. Vinanbef. J.Moreau Chablis
(Allergener: Hvetegluten, bløtdyr, skalldyr, egg, laktose)

Pigens fiskesuppe 249,-
Thai-inspirert fiskesuppe med kveite og laks, scampi, blåskjell chili, koriander og vårløk. Smaksatt av chili, kokosmelk, galangal sitrongress og kaffir blader. Retten serveres med grillet italiensk surdeigsbrød.
Vinanbef. Wageck Riesling
(Allergener: Hvetegluten, fisk, bløtdyr, skalldyr, sesam, soya)

Spaghetti & Scampi 229,-
Servert med klasetomat, hvitløk, chili, persille og olivenolje.
Vinanbef. J.Moreau Chablis
(Allergener: Hvetegluten, skalldyr)

Ovnsbakt kveite 355,-
Ovnsbakt filet av kveite servert med ovnsbakte amadine poteter, grillet asparges, rød fiskerogn, urter og hollandaisesaus.
Vinanbef. Rød: Valpolicella / Hvit: J.Moreau Chablis
(Allergener: Fisk, laktose, egg, sulfitt)


Kjøtt

Grillet Indrefilet 375,-
Grillet indrefilet limousine ca 200gr servert med klasetomater, brokkolini, ovnsbakte amadine poteter, kryddersmør og bearnaisesaus.
Vinanbef. Carrascal / Muga Reserva
(Allergener: Laktose, egg, sulfitt)

Grillet Entrecote 375,-
Servert med klasetomat, hvitløk, chili, persille og olivenolje.
Vinanbef. J.Moreau Chablis
(Allergener: Hvetegluten, skalldyr)


Desserter

Affogato al caffe 120,-
Forfriskende italiensk dessert med vaniljeis, pistasjenøtter og bærcoulis. Serveres med dobbel espresso over.
Boun appetito!
(Allergener: Egg, laktose, nøtter)

Sjokolade Fondant 134,-
Vår signaturrett av mørk sjokolade med rennende kjerne, serveres med bærcoulis, friske bær, vaniljeis og sjokoladesaus.
(Allergener: Hvetegluten, egg, laktose, spor av nøtter)

Lunet Brownie med salty toffee 122,-
En god blanding av brownie, pistasjnøtter, friske bær og hjemmelaget salty toffee saus med ingefær og sitron.
(Allergener: Hvetegluten, egg, laktose, nøtter)

Isanretning 115,-
Vaniljeis servert med karameliserte salte mandler, friske bær og bærcoulis.
(Allergener: Egg, laktose, nøtter)

Sorbet bowl 115,-
To forskjellige av dagens sorbet is med bær coulis og friske bær.

 

PIGEN CAFE

Telefon: +47 90 24 24 01
E-post: post@pigen.no
Adresse: Bragernes Torg 8, 3017 Drammen
Kontaktskjema: Gå til kontakt side

Denne nettsiden bruker Google Analytics.